FOTO: James už se nemohl dočkat rodiny! Nadšený Isner je potřetí otcem

- Marek Bartošík

John Isner na svém instagramovém účtu informoval, že se stal potřetí otcem. Jeho manželka Madison McKinleyová Isnerová přivedla před týdnem na svět syna Jamese „Macka“ McKinleyho Isnera a americký dlouhán byl u toho. Právě kvůli radostné rodinné události totiž šestatřicetiletý Isner odstoupil z Masters v Indian Wells, kde byl stále ve hře v singlu i deblu.

Namísto toho, aby John Isner nastoupil na nedávném BNP Paribas Open v Indian Wells do třetího kola dvouhry a osmifinále čtyřhry, se urychleně sbalil a vyrazil domů do Dallasu, kde měla jeho manželka každou chvíli porodit jejich třetího potomka.

„Byl to hodně rušný den. Musím jet domů za rodinou, to je teď moje povinnost. Je to o hodně důležitější než tenis,“ sdělil tehdy Isner v oficiálním prohlášení k odstoupení z turnaje.

A jak aktuálně 29. hráč žebříčku ATP přiblížil na Instagramu, vše nakonec dobře dopadlo. „12. října 2021. O dva a půl týdne dříve (oproti původnímu termínu), tenhle malý borec už se nemohl dočkat, až se seznámí se svou rodinou. Vítej na světě, Jamesi ‚Macku‘ McKinley Isnere,“ napsal šťastný otec, který také vysekl poklonu své milované ženě Madison.

„Nevím, jak to děláš, ale jsi jednoduše neuvěřitelná. Naše děti mají tu úplně nejlepší mámu!“ má jasno Isner.

S gratulacemi vzápětí přispěchali mezi jinými Ital Andreas Seppi, Němka Sabine Lisická, Argentinec Juan Monaco, Brazilec Marcelo Melo či Američan Jack Sock, jenž byl v Indian Wells deblovým parťákem Isnera. „Gratuluji, velký brácho! Posílám vám hodně lásky,“ vzkázal svému kamarádovi devětadvacetiletý Sock.

John Isner a Madison McKinleyová se vzali v prosinci 2017. Jako první se jim v září 2018 narodila dcerka Hunter Grace, v říjnu 2019 ji následoval syn John Hobbs.

 
 
 
View this post on Instagram

Příspěvek sdílený John Isner (@johnrisner)