Další průšvih tenisového rebela. Hádku s přítelkyní musela ukončit až policie

- Filip Lefenda

Tenisový bouřlivák Nick Kyrgios se postaral o další rozruch – a tentokrát nikoliv na kurtu. Při ostré hádce mezi australským tenistou a jeho přítelkyní Chiarou Passariovou musela v jednom z australských hotelů dokonce zasahovat policie.

Konflikt se udál na hotelovém pokoji v Adelaide, kde oba jmenovaní po návratu z Bostonu, kde hrál Kyrgios Laver Cup, absolvovali povinnou dvoutýdenní protikoronavirovou karanténu.

To, co zprvu začalo vzájemnými urážkami na sociálních sítích, si později hráč s modelkou vyříkali hezky od plic z očí do očí. A to natolik hlasitě, že byla na místo přivolána dokonce i policie. Celá situace poté nezůstala bez následků.

„Bylo provedeno vyšetřování. K žádnému porušení zákona sice nedošlo, oba účastníci sporu ale budou muset zbytek karantény strávit v oddělených pokojích,“ objasnil mluvčí tamější policie.

Kyrgiosovi se v posledních týdnech nedaří ani na dvorcích. Na výhru čeká od 28. července. Aktuálně táhne šestadvacetiletý Australan sérii pěti porážek v řadě. Naposledy se představil předminulý víkend právě v Bostonu, kde s Týmem Světa podlehl v rámci čtvrtého ročníku Laver Cupu 1:14 Týmu Evropy.