FOTO: Měj krásný život! Strýcová přivedla na svět synka Vincenta

- Marek Bartošík

Populární česká tenistka Barbora Strýcová se stala poprvé maminkou. Někdejší světová deblová jednička informovala o své velké životní události na sociálních sítích, kde přidala fotografii svého novorozeného syna Vincenta, jemuž dělá při klidném spánku společnost plyšová hračka.

Naposledy na letošním Australian Open se představila v akci Barbora Strýcová. A právě na melbournském grandslamu se dozvěděla o tom, že bude maminkou. O svém těhotenství posléze informovala koncem března.

Semifinalistka Wimbledonu 2019 se o nadcházejícím mateřství více rozvyprávěla na květnové tiskové konferenci. „Vůbec nevím, do čeho půjdu, asi budu vyčerpaná, ale na miminko se samozřejmě těším. Čekáme kluka,“ vyjádřila se tehdy Strýcová.

Tenistka z Plzně, jejímž partnerem je šéfredaktor magazínu Esquire Petr Matějček, už se standardním návratem na profesionální okruh nepočítá. Ráda by se ale ještě jednou objevila před fanoušky na svém nejmilejším turnaji – Wimbledonu. Právě na něm si předloni zahrála semifinále dvouhry a získala vysněný grandslamový vavřín ze čtyřhry.

„Můj sen by bylo rozloučit se ve Wimbledonu, kde jsem měla největší úspěchy. Je to taková Mekka tenisu,“ uvedla v květnu Strýcová, kterou nyní čekají příjemné mateřské povinnosti.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Barbora Strycova? (@barborastrycova)

Za celou redakci Tenisového světa gratulujeme a přejeme oběma rodičům i Vincentovi vše dobré!