Můj navždy! Vondroušová se po stříbrné olympiádě zasnoubila

- Marek Bartošík

Markéta Vondroušová prožívá po zisku stříbrné medaile na nedávné olympiádě v Tokiu další nádherný životní moment. Dvaadvacetiletá tenistka totiž s radostí přijala žádost o ruku od svého dlouholetého přítele Štěpána Šimka. „Můj navždy,“ napsala v angličtině na svůj instagramový účet 42. hráčka žebříčku WTA.

Znají se odmala, chodí spolu přibližně šest let a brzy budou i manželským párem. Markéta Vondroušová oznámila zasnoubení s o dva roky starším Štěpánem Šimkem, jenž platil rovněž za nadějného tenistu, než jeho kariéru ukončilo zranění.

U bílého sportu však zůstal prostřednictvím své Markéty, kterou také doprovází na některých turnajích. Nechyběl třeba u její senzační jízdy do finále předloňského Roland Garros.

Na adresu usměvavé Češky se snesla hromada gratulací, mezi jinými od tenisových kolegyň Viktórie Kužmové a Rebeccy Šramkové ze Slovenska, Nizozemky Kiki Bertensové, Ukrajinky Marty Kosťukové, Britky Katie Swanové a samozřejmě i od nejlepší kamarádky Miriam Kolodziejové.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Marketa (@marketavondrousova)

Čerstvě zasnoubená Vondroušová by se měla po krátkém odpočinku vrátit na okruh příští týden, kdy se koná akce kategorie WTA 1000 v Cincinnati. O týden později figuruje mezi přihlášenými na podnik WTA 250 v Chicagu, který se uskuteční bezprostředně před grandslamovým US Open.