Zpátky v akci! Šafářová si zatrénovala s českým talentem

- Radek Štohl

Jedna z nich zažila úspěšnou kariéru. Ta druhá má předpoklady k tomu, aby se v budoucnosti dostala mezi nejužší tenisovou špičku. Na konci uplynulého týdne se Lucie Šafářová a Sára Bejlek představily na jednom kurtu a společně si zatrénovaly.

Lucie Šafářová profesionální kariéru ukončila v květnu 2019, kdy na French Open po boku Dominiky Cibulkové neúspěšně odehrála první kolo čtyřhry druhého grandslamu sezony. 

Tenisové úspěchy vystřídala za ty rodinné, před více než rokem a půl se Šafářové a jejímu příteli Tomáši Plekancovi narodila dcera Leontýnka. 

Po porodu se čtyřiatřicetiletá bývalá tenistka stále pravidelně udržuje v kondici, kromě cvičení nezapomíná ani na tenis. Tak jako uplynulý týden, kdy si zatrénovala s talentovanou krajankou Sárou Bejlek.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Sára Bejlek (@sarabejlek)

Patnáctiletá Bejlek na sebe naposledy upozornila ve druhé polovině uplynulého měsíce, kdy dobyla turnaj ITF v Olomouci s dotací 60 tisíc dolarů. Během semifinále a finále přitom za čtyři sety třikrát nadělila nepopulárního kanára! Teď se navíc dočkala pocty s bývalou nejlepší deblistkou světa Lucií Šafářovou. „Díky za trénink,“ napsala Bejlek na oficiální instagramový účet.

Dočkáme se v budoucnu tohoto tenisového spojení?