FOTO: Pan a paní Monfilsovi! Slavný tenisový pár vstoupil do manželství

- Marek Bartošík

Gaël Monfils a Elina Svitolinová jsou ode dneška manželským párem! Hvězdná tenisová dvojice o svých plánech informovala veřejnost už včera, kdy sdílela na sociálních sítích zmínku o posledním dnu v roli snoubenky a snoubence, respektive jako slečny Svitolinové v případě ukrajinské tenistky. A když se během pátečního odpoledne objevila řada fotografií ze svatebního obřadu na sociálních sítích, o relevanci informací bylo stoprocentně jasno.

Že spolu chodí, prozradili během Australian Open 2019. Po letošním vydání melbournského grandslamu si sice dali pauzu, nicméně na začátku dubna se zasnoubili. A od pátku 16. července jsou čtyřiatřicetiletý Gaël Monfils a o osm let mladší Elina Svitolinová manželem a manželkou.

Monfils, jemuž patří 19. místo v žebříčku ATP, a světová šestka Svitolinová nezažívají právě nejlepší období ve svých profesionálních kariérách. Oba v posledních týdnech marně čekají na výraznější výsledek, naposledy na Wimbledonu skončili shodně už ve druhém kole. Pověstné neštěstí ve hře ale pro ně znamená jednoznačné štěstí v lásce.

Francouzský šoumen a ukrajinská kráska využili k důležité životní události klidnějšího období v tenisovém kalendáři. Už od soboty 24. července ale budou oba zápolit na tokijské olympiádě, kde se každý pokusí získat pro svou zemi medaili.