Největší hrdinka! Sociální sítě zaplavily vzkazy šampionce Krejčíkové

- Jan Vojkůvka

Barbora Krejčíková, která je po dlouhých 21 letech první hráčkou, jež vybojovala na Roland Garros double, prožívá o tomto víkendu neskutečné okamžiky. K jejich umocnění pomáhají i vzkazy, které dostává nejen soukromě, ale také veřejně na sociálních sítích. Gratulaci k jejímu premiérovému titulu ve dvouhře zaslali nejen krajané Barbora Strýcová, Petra Kvitová či Tomáš Berdych, ale i světové legendy jako Rod Laver nebo Billie Jean kingová.

„Největší hrdinka!“ rozplývala se nad úspěchem Krejčíkové Bára Strýcová. „Nechť je takových titulů pro tebe mnohem víc,“ přidal se legendární Australan Rod Laver.

„První titul při teprve páté účasti na grandslamu, to je třetí nejmenší počet pokusů mezi ženami v Open éře,“ připsala na Twitter Billie Jean Kingová. „Jsem za tebe šťastná, je to pro tebe neskutečný okamžik,“ podotkla další z tenisových legend Mary Pierceová.

A další vzkazy následovaly... „Tak inspirující,“ napsala olympijská šampionka Monica Puigová. „To byla jízda,“ upozornila Viktoria Azarenková. „Opravdu si to zasloužíš!“ dodala Šuaj Čang.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Radek Stepanek (@radek_stepanek)