Jméno pro kluka? Jedině Honza! Budoucí táta Šátral se na novou roli těší

- Jan Vojkůvka, Marek Bartošík

Radost a očekávání, tak se dá zhodnotit současné rozpoložení Jana Šátrala, který se v rozhovoru pro Tenisový svět svěřil se svými pocity z těhotenství své manželky Denisy. Na miminko, které by mělo přijít na svět za půl roku, se oba nastávající rodiče velmi těší.

Radostnou novinu o těhotenství širší veřejnosti oznámila v pondělí prostřednictvím Tenisového světa Denisa Šátralová. „Čekáme miminko. Momentálně jsem ve čtvrtém měsíci,“ prozradila před několika dny.

S odtajněním krásné novinky přitom spolu se svým manželem dlouho vyčkávali. Nikam nespěchali, a i proto třicetiletý Jan zatím neměl moc času, jak se o nové životní situaci pobavit se svými kolegy, kteří už rodiči jsou.

„Zatím jsem to ještě neprobíral s nikým, protože jsme si to drželi pro sebe,“ potvrdil Šátral. „Je to teprve pár dní, co jsme to začali říkat. Takže jsem se ještě s nikým moc nebavil,“ podotkl v rozhovoru pro Tenisový svět krátce po úspěšném vstupu do hlavní soutěže RPM Prague Open 2021.

Nový člen rodiny Šátralových by měl přijít na svět za půl roku, tedy zhruba na přelomu října a listopadu. „Těším se, těšíme se oba. Ještě přeci jenom je to půl roku, takže to nějakou chvilku potrvá, ale těšíme se oba,“ neskrýval radost český tenista.

A jak Denisa v pondělí prozradila, o jménu pro případného chlapečka je bez debat jasno, což Jan rovněž potvrdil: „Říkal jsem, že kluka chci určitě Honzu po mně,“ přiznal Šátral. „Táta je vlastně taky Honza,“ upozornil k touze pokračovat v tradici.

A kdyby se šťastnému páru přeci jen narodila holčička? „Pár jmen máme vybraných, ale ještě vůbec nejsme rozhodnutí,“ dodal český tenista.