FOTO: Račte si vybrat! Uruguayský deblista udivuje svět originálními outfity

- Marek Bartošík

Jméno Ariel Behar asi příliš mnoho tenisových fanoušků nezná. Jednatřicetiletý tenista z Uruguaye se specializuje výhradně na čtyřhru, v níž sbírá úspěchy hlavně na challengerech. Kdo však aktuálně 67. hráče deblového žebříčku spatří na kurtu, asi jen stěží vymaže z paměti jeho originální outfity.

Tričko s medúzami, srdíčky či spoustou barevných čtverců. Deblový specialista Ariel Behar (na fotografii vpravo) bezesporu patří k nejzajímavěji oblékaným tenistům na okruhu ATP.

Uruguayský reprezentant nastupuje do zápasů v oblečení značky Lalá, jíž dělá hlavně na ATP Challenger Tour velmi slušnou reklamu. Za poslední tři sezóny si připsal hned patnáct trofejí na turnajích zmíněné kategorie (předloni se radoval třeba v Praze).

Behar nyní hraje se svým ekvádorským parťákem Gonzalem Escobarem na podniku ATP 250 v americkém Delray Beach, kde v sobotu postoupili už do semifinále. Společně by se měli představit také na únorovém Australian Open v Melbourne.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Tennis TV (@tennistv)

Uruguayec mimochodem není jediným, koho zaujala nápaditost outfitů značky Lalá. Italský tenista Marco Trungelliti (243. v žebříčku ATP) se na posledním Australian Open prezentoval mimo jiné těmito originálními tričky.