Příjemný program mezi sezónami. Ze dvou elitních tenistů jsou ženáči

- Marek Bartošík

Tenisové hvězdy nezřídka využívají pauzu mezi sezónami k důležitým událostem v osobním životě a konec letošního roku není výjimkou. Zkraje prosince se oženil nejlepší deblista světa Robert Farah. O minulém víkendu ho následoval populární americký tenista Jack Sock.

Vyvolenou Jacka Socka se stala loňská Miss Severní Karolíny Laura Littleová. Americký pár, zasnoubený od prosince minulého roku, se nechal oddat na ostrově Kiawah v Jižní Karolíně.

„Jsem ten nejšťastnější muž, jelikož se můžu navždy dívat do tvých očí,“ napsal na Instagram někdejší osmý hráč žebříčku Sock, jenž je nyní i vinou zranění až ve třetí stovce světového pořadí.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jack Sock (@jack.sock)

Svatby se původně mělo zúčastnit přibližně 150 hostů, jejich počet byl však kvůli opatřením proti koronaviru zredukován. Pouze na dálku tak gratuloval například Sockův dobrý kamarád Nick Kyrgios.

Mezi svatebčany naopak nechyběli třeba tenisté John Isner, Neal Skupski a Jackson Withrow.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Neal Skupski (@nealskupski)

Ženáčem je nově také elitní deblový specialista Robert Farah z Kolumbie, který si 5. prosince řekl „ano“ se španělskou profesionální golfistkou Belén Mozovou.

Na rozdíl od Američana se kolumbijskému tenistovi daří nejen v soukromém životě, ale i na turnajích. Po loňském fenomenálním roce, kdy Farah s krajanem Juanem Sebastiánem Cabalem ovládli Wimbledon a US Open, si letos připsali mimo jiné semifinálovou účast na Roland Garros.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený robertfarah (@robertfarah)