Děsivé chvilky Sestini Hlaváčkové. Bývalá tenistka musela po nehodě do nemocnice

- Jan Vojkůvka

Výlet na kole se bývalé deblové trojce Andree Sestini Hlaváčkové příliš nevyplatil. Po tvrdém karambolu na lesní cestě skončila pomlácená a zkrvavená v nemocnici. Slavná česká hráčka měla kromě modřin a škrábanců také roztržený ret a poškozené zuby.

Čtyřiatřicetiletá bývalá tenistka měla dle svých slov nehodu už v neděli. „Tak jsem si to moje první velký kolo pořádně pokřtila,“ napsala se smíchem na své sociální sítě.

Tvrdý pád, který ji potkal, odnesla velkým zraněním v obličeji. Naštěstí při své cestě měla na hlavě nasazenou přilbu, jinak by nejspíš dopadl mnohem hůře. „Nebojte a nelitujtě mě, prosím, už je to pryč,“ pokračovala Hlaváčková. „Vysekala jsem se v neděli na lesní cestě, prostě se to šprajclo a já letěla doslova na čumák,“ popisovala.

„Naštěstí jsem nevezla Bibi!“ upozornila s úlevou s ohledem na svou roční dcerku, která se jí narodila loni v srpnu.

„Jela jsem rovnou do nemocnice, kde mi zuby vrátili na místo, zafixovali a taky zašili ret a ošetřili rány. Teď už se jen hojím a pod rouškou to vlastně ani není vidět,“ ubezpečila své fanoušky, že je již v pořádku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Tak jsem si to moje prvni VELKY KOLO poradne pokrtila ?‍♀️? Nebojte a nelitujte me prosim, uz je to pryc ? Vysekala jsem se v Nedeli na lesni ceste, proste se to sprajclo a ja letela doslova na cumak. Nastesti jsem nevezla Bibi! Jela jsem rovnou do nemocnice, kde mi zuby vratili na misto,zafixovali a taky zasili ret a osetrili rany ? Ted uz se jen hojim a pod rouskou to vlastne ani neni videt ? Musim rict, ze jsem byla den nebo dva takova dost roztresena, ale ted uz se to hoji, ja se naucila kousat jen zadnima zubama a vcera jsem sezrala dokonce i pytlik Cipsu, takze dietka jak rikal pan doktor bohuzel zase nebude. No kazdopadne jsem kocka a to jsem si nemohla nechat pro sebe ? Cyklistum zdar ✌️ #bourakandy ???? English Friends ? Dont worry I just fell on the bike this Sunday and its all good now. I literally flew of my bike straight on my face, so little teeth fixing, sewing my lip and scratches but luckily nothing else. I am feeling good again, just eating became a bit of an acrobatic task ?‍♀️ But don’t worry I still manage to eat all my junk food and soon will be back on the saddle again ? #andybiker

Příspěvek sdílený Andrea Sestini Hlavackova (@andreasestinihlavackova),Říj 29, 2020 v 5:25 PDT

„Musím říct, že jsem byla den nebo dva taková dost roztřesená, ale teď už se to hojí. Naučila jsem se kousat jen zadníma zubama a včera jsem sežrala dokonce i pytlík chipsů, takže dietka, jak říkal pan doktor, zase nebude,“ posteskla si bývalá třetí tenistka na žebříčku čtyřhry.

„No, každopádně jsem kočka a to jsem si nemohla nechat pro sebe,“ dopsala závěrem.

Sestini Hlaváčková ukončila svou tenisovou kariéru v roce 2018. Během kariéry vybojovala celkem 27 titulů ve čtyřhře na okruhu WTA. V nich má započítaná i vítězství na Roland Garros 2011 a US Open 2013. V roce 2017 vyhrála také Turnaj mistryň a svůj třetí grandslamový titul získala ve smíšené čtyřhře na US Open 2013.

Hlaváčková se činila také v reprezentační kariéře. Na kontě má dva tituly ve Fed Cupu (2012 a 2014) a rovněž stříbrnou medaili z olympijských her v Londýně, kde slavila úspěch s Lucií Hradeckou.