Zverev se stane otcem. Miminko čeká jeho expřítelkyně

- Michal Hladký

V rozhovoru pro německý magazín Gala se německá modelka Brenda Pateaová zmínila, že čeká miminko se svým expřítelem, tenistou Alexanderem Zverevem. „S ním už nechci mít nic společného,“ nechala se mimo jiné slyšet Pateaová.

Vztah mezi Alexanderem Zverevem a Brendou Pateaovou trval přibližně jeden rok, nicméně dvojice se rozhodně neflákala. „Jsem ve dvacátém týdnu. Dítě v plánu nebylo, i tak ale udělám vše proto, aby vyrůstalo v klidném prostředí,“ prozradila sedmadvacetiletá Pateaová.

Německý tenista bude ve třiadvaceti letech otcem, nicméně na výchovu svého potomka se nejspíše těšit nemůže. „Střídavá péče pro mě není téma,“ razantně zdůraznila německá modelka s rumunskými kořeny.

Na herním projevu momentální světové sedmičky příliš poznat nejde, že řeší tyto životní patálie. Němec vyhrál osm utkání v řadě, když si podmanil dva po sobě jdoucí podniky ATP Tour 250 v Kolíně nad Rýnem.

Zverev se stane sedmým tatínkem mezi nejlepší dvacítkou světového žebříčku. Děti mají Novak Djokovič, Roger Federer, Roberto Bautista-Agut, Fabio Fognini, Stan Wawrinka a Karen Chačanov.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Brenda (@brendapatea),Zář 17, 2020 v 2:43 PDT