WTA

Halepová: Už se těším, až budu hrát v tak krásném městě

- Radek Štohl

O největší hvězdě není pochyb. Na turnaji WTA pořádaném na pražské Spartě bude Simona Halepová plnit roli nasazené jedničky, v hlavním městě České republiky se přitom ukáže vůbec poprvé.

Čtyřiašedesát týdnů na postu světové jedničky. Tři grandslamová finále, trofeje z French Open a Wimbledonu. Finalistka Turnaje mistryň. Aktuálně druhá hráčka světového žebříčku dvouhry.

To je jen stručný výčet toho, kdo od 10. do 16. srpna bude na pražské Spartě považován za největší favoritku na titul. Podle nedávného vyjádření se Rumunka nemůže české tenisové akce dočkat.

„Zdravím vás, přátelé. Už se těším, až budu hrát turnaj v tak krásném městě, jakým je Praha. Uvidíme se v srpnu," sdílela osmadvacetiletá tenistka krátký příspěvek na twitterovém účtu.

Kromě Simony Halepové se turnaje zúčastní další hvězdné tváře, mimo jiné Belinda Bencicová nebo kometa letošní sezóny Jelena Rybakinová. Divokou kartu poté obdržela finalistka z Wimbledonu 2014 Eugenie Bouchardová.

„Jsem tak nadšená, že můžu přijet. Dosud jsem neměla příležitost Prahu navštívit. Slyšela jsem, že se jedná o velmi krásné město. Těším se, až si ho budu moci prohlédnout. Zároveň bych chtěla poděkovat pořadatelům za udělení divoké karty," uvedla na Instagramu kanadská hráčka.

Kdo všechno se turnaje zúčastní najdete zde