COVID-19: Trojice tenistů z Adria Tour má negativní test, nastoupí dobrovolně do karantény

- Jan Havlovic

Alexander Zverer, Marin Čilič a Andrej Rubljov mají negativní test na koronavirus. Zmínění tenisté, kteří v minulých dnech zápolili na Adria Tour, oznámili výsledky testů na sociální síti. Všichni tři rovněž absolvují dobrovolně dvoutýdenní karanténu. Novak Djokovič na výsledky testu stále čeká.

Po Grigoru Dimitrovovi oznámil pozitivní test na koronavirus v pondělí také Borna Čorič. U žádného z dalších účastníků exhibiční tenisové série Adria Tour se zatím nemoc nepotvrdila. 

V odpoledních hodinách zveřejnili zprávu o negativním testu trojice Alexander Zverev, Marin Čilič a Andrej Rubljov. Všichni tři se zúčastnili exhibiční série Adria Tour na Balkánském poloostrově.

„Můj test byl negativní a cítím se velmi dobře,“ napsal Čilič na Twitteru. „Omlouvám se všem, že jsem se vystavil riziku a zúčastnil se tohoto turnaje,“ vzkázal fanouškům Alexander Zverev. 

Zmíněná trojice tenistů na sociální sítí rovněž zmínila, že se podrobí dobrovolně čtrnáctidenní karanténě, ačkoliv jejich testy byly negativní. „Věřím, že se naše životy velmi brzy vrátí do normálního stavu a tuhle situaci překonáme,“ dodal Rubljov.

Na výsledky testů na koronavirus zatím čeká Novak Djokovič, světová jednička se podrobila testu na koronavirus až doma v Bělehradě.