Přestaňte volat! Kyrgios obdržel nechtěný dárek

- Radek Štohl

Dárky můžou mít odlišnou podobu. O jeden netradiční se postaral Stefanos Tsitsipas, který Nicku Kyrgiose přichystal nečekané překvapení, když na Instagram umístil telefonní číslo Australana.

Jedna z nejkontroverznějších postav světového tenisu v pondělí slaví pětadvacáté narozeniny. A očividně je měla v plánu prožít v mnohem klidnějším tempu. Bylo by bývalo se tak i stalo, kdyby si Stefanos Tsitsipas pro oslavence nepřichystal malý žertík.

Tsitsipas během pondělního odpoledne sdílel na Instagramu fotografii, na které fanoušky vyzývá, aby zavolali na uvedené devítimísné telefonní číslo. Kdo se odvážil k tomuto kroku, musel být překvapený. Na druhé straně se totiž objevil Kyrgios.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

‎Lift others up ?? . . . . . . . . ?: @dudewithsign | #dudewithsign

Příspěvek sdílený Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98),Dub 27, 2020 v 2:07 PDT

„Jsi absolutní idiot," zareagoval Nick Kyrgios na příspěvek svého protihráče, přičemž do zprávy zahrnul tři rozsesmáté smajlíky. Kyrgios následně ještě doplnil, aby fanoušci s hovory již nepokračovali „Přestaňte mi všichni volat!" dodal.

Australský tenista během dne sdílel na twitter video, ve kterém žádal, aby lidé jeho prosbu skutečně vyslyšeli. „Nemůžu nic dělat, nemůžu být na mobilu, poslouchat písničky," stálo mimo jiné ve dvacetivteřinovém vzkazu, který později smazal. Podle agentury APP byl nápor tak velký, že byl nucený si vypnout mobilní telefon.

Jen pro představu. Stefanose Tsitsipase na Instagramu sleduje přes 866 tisíc uživatelů.