Pohřeb, svatba, dítě. Vítěz Davis Cupu dovrší hektický rok

- Radek Štohl

Doba koronaviru přinesla také radostnou zprávu. Loňský vítěz Davis Cupu a aktuálně dvanáctý hráč žebříčku dvouhry Roberto Bautista se na podzim dočká svého prvního potomka. Španěl o tom informoval na instagramu.

Roberto Bautista zažívá hektický půl rok. Na konci listopadu bojoval o triumf v Davis Cupu, v průběhu nového formátu mužské týmové soutěže Španělovi zemřel otec.

Bautista se ale s nepříjemným osudem dokázal vyrovnat a ve finále proti Kanadě získal důležitý bod, který pomohl k celkové výhře. V závěrečný den téhož měsíce se následně oženil s přítelkyní Annou.

Během úvodní poloviny letošního dubna ke všemu přidal příjemnou novinku. Letos na podzim by se mu mělo narodit miminko. „Anna je těhotná. Pokud vše půjde dobře, tak náš syn přijde na svět v září, tedy na konci US Open nebo začátku Roland Garros," rozepsal se jednatřicetiletý hráč na instagramovém účtu.

„Lékaři nám řekli, že bychom v této chvili neměli chodit do nemocnice, a že bude dostatek času na to, abychom vše dohnali," završil Bautista svoji krátkou zprávu.