Strýcová chystá live talk show! Prvním hostem bude slavný moderátor

- Jan Havlovic

Barbora Strýcová se v příštích týdnech představí fanoušků v nezvyklé roli moderátorky! Čtyřiatřicetiletá tenistka bude na sociální síti pravidelně vysílat live talk show s názvem U Baru. Prvním hostem bude známý český moderátor Libor Bouček. „Libor byl na spoustě akcích, které pro mě hodně znamenaly,“ vysvětluje Strýcová volbu premiérového hosta.

Kvůli koronavirové pandemii je tenisové sezona přerušena, a tak má Barbora Strýcová prostor na další aktivity. Tenisoví fanoušci mohou v příštích týdnech spatřit oblíbenou českou tenistku nově v roli moderátorky. 

„Nudíte se během karantény? Pojďte se mnou vyzpovídat jednoho z největších profesionálů ve svém oboru, co znám – Libora Boučka,“ představila Strýcová fanouškům premiérového hosta nové live talk-show. 

Ta ponese název U Baru. „Budu si pravidelně zvát zajímavé hosty. A protože byl Libor na spoustě akcích, které pro mě hodně znamenaly, je právě on logickou premiérou,“ vysvětluje druhá nejlepší deblistka světa volbu Libora Boučka, který je pravidelným moderátorem domácích zápasů českého fedcupového týmu.

Premiérový díl talk show U Baru proběhne ve čtvrtek 2.4. od 17:00 na instagramovém profilu Barbory Strýcové.