Cibulková bude maminkou! Vítej do klubu, reagovala Šafářová

- Jan Vojkůvka

Teprve před měsícem ukončila Dominika Cibulková jednu etapu svého života, když uzavřela svou tenisovou kariéru. Nyní se na sociálních sítích pochlubila vstupem do etapy nové, dosud neprobádané. Nastávající mamince pogratulovaly i české tenistky v čele s Lucií Šafářovou, jež přivítala Slovenku do klubu maminek.

Cibulková se na kurtech naposledy objevila během French Open, kdy si zahrála i deblový zápas po boku Lucie Šafářové. Možná tehdy ani sama netušila, že se při rozlučce české hráčky účastní i své vlastní rozlučky s okruhem WTA.

V polovině listopadu třicetiletá bývalá světová čtyřka ukončila kariéru oficiálně. Zároveň pokřtila svou knihu a chtěla se vrhnout do nové práce, na nedostatek aktivit si stěžovat nemohla.

Teď ale bude muset trochu ubrat. Na svém Instagramu zveřejnila fotografii, na které je spolu s manželem Michalem Navarou a obrázkem z ultrazvuku. „Jsem nadšená a požehnána, že vám mohu oznámit, že budeme tříčlennou rodinou,“ napsala Cibulková.

Pod příspěvkem jí okamžitě začaly gratulovat její bývalé kolegyně a soupeřky z celého světa, včetně těch českých. Ke Karolíně Plíškové či čerstvé mamince Andree Sestini Hlaváčkové se přidala i Lucie Šafářová, jež je sama v očekávání. „Vítej v klubu,“ přivítala nastávající mamku.