Zásnuby s boháčem? Není to pravda, zlobí se Halepová

- Filip Lefenda

Chystá se svatba, či nikoliv? Některá rumunská média v posledních dnech informovala o údajném tajném zasnoubení světové čtyřky Simony Halepové s milionářem Tonim Iurucem. Vítězka letošního Wimbledonu ovšem přišla během neděle na sociálních sítích s prohlášením, v němž zásnuby i plánovanou svatbu popírá.

Věci nabraly spád poté, co sportovní novinář Decebal Radulescu zveřejnil informace o údajné zásnubní party obou jmenovaných. Ta se měla konat v jednom z luxusních klubů přímořského letoviska Mamaia.

„Vše podléhalo přísnému utajení, všichni hosté měli zakázáno zveřejňovat na sociálních sítích jakékoliv fotky nebo videa. Budoucí ženich nabídl v klubu Riva Simoně zásnubní prsten a respektujíc tradice požádal o její ruku i otce Stera,“ oznámil v sobotu rumunský žurnalista, jehož slova hvězdná tenistka další den popřela.

„Navzdory zprávám v rumunských médiích chci potvrdit, že nejsem zasnoubená, ani nebylo stanoveno žádné datum svatby. I když si cením toho, že se o můj život zajímá veřejnost, některé zvěsti se nezakládají na pravdě a jsou pro mě zklamáním,“ píše na svém facebookovém účtu bývalá světová jednička a obrací se k fanouškům.

„Pokud dojde na šťastné zprávy ohledně budoucího zasnoubení, určitě se o ně s vámi včas podělím! Díky za vaši podporu,“ zakončila sdělení.

Halepová završila sezónu zkraje listopadu na Turnaji mistryň v Šen-čenu, kde v posledním utkání skupiny nestačila na Karolínu Plíškovou a podnik pro osm nejlepších tenistek aktuálního ročníku tím pro ni předčasně skončil. Následně si měla Rumunka užívat zaslouženého volna právě se svým přítelem Tonim Iurucem.