Cibulková ve stopách Koukalové. Vydává autobiografii a fanoušky láká na své bývalé tenisové milence

- Jan Havlovc

Dominika Cibulková vydává po vzoru biatlonistky Gabriely Koukalové vlastní autobiografii. Kniha „Tenis je můj život“ má vyjít v listopadu a bývalá světová čtyřka láká fanoušky na zajímavá témata. Cibulková dá nahlédnout do svého soukromí, například ohledně bývalých partnerů. A to hlavně z tenisového prostředí!

Cibulková se kvůli zranění levé achilovky objevila na tenisových dvorcích naposledy během květnového French Open, a tak měla dostatek časového fondu k dokončení vlastní autobiografie s názvem „Tenis je můj život“.

Bývalá světová čtyřka chystá být velmi otevřená a v poslední době se snaží na chystanou publikaci upozornit širokou veřejnost. „Bude to velmi otevřená kniha o věcech, o kterých běžně nemluvím. Nejsem ale typ člověka, který by psal o lidech, kteří mi hnuli žlučí. Nebude to vůbec o tom, jestli na mě byl někdo zlý nebo mi ublížil,“ říká Cibulková v rozhovoru pro slovenský deník Nový Čas.

Slovenská tenistka prozradila, že se v knize zaměří i na téma bývalých milenců. A to zejména těch z tenisového prostředí.

„Gael Monfils je jeden z chlapů, o kterém můžu mluvit jen v dobrém. I teď, když se spolu setkáme, pěkně se pozdravíme. On se nemusí bát ničeho. To Jürgen Melzer dopadne v knize hůř,“ upozorňuje Cibulková. „Vyjádřím tam dost osobní názor,“ nechala se slyšet třicetiletá tenistka z Bratislavy na adresu bývalého manžela Ivety Benešové. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Ahojte ❣️ musím sa vám priznať, že neviem vydržať, aby som sa s vami konečne podelila o informáciu o mojej knihe. Do vydania nám zostáva síce ešte pár týždňov, práve sa robia posledné úpravy, ale ja som strašne šťastná a nedočkavá. Som presvedčená, že úprimnejšia som v nej byť nemohla. Hovorím o svojej tenisovej ceste plnej krásnych úspechov, ťažkých pádov, o tom ako to na kurte vyzerá z môjho pohľadu. Hovorím o svete hotelových izieb, ktoré sa stali mojim domovom, o svojich láskach, túžbach, snoch, móde, o svojej rodine, najbližších ľuďoch, o zákulisí tenisového kolotoča a ešte omnoho viac. Priznávam svoje slzy a som nekonečne šťastná, že sa nám kniha tak krásne podarila. Podarilo sa mi spojit team ludi ktori tento moj sen premenili na krasnu realitu , Andy vždy vedela dať mojim pocitom realne slová @andreacoddington a @mikina_dimunova sa postarala o vizualnu krasu ??❤️ Veď uvidite,máte sa na čo tešiť , Domi ❤️❤️❤️

Příspěvek sdílený Dominika Cibulkova (@domicibulkova),Zář 26, 2019 v 12:29 PDT