Hradecká se zařadila mezi tenisové maminky. Přírůstek do rodiny oznámila na sociálních sítích

- Jan Vojkůvka

Bývalá světová čtyřka ve čtyřhře Lucie Hradecká oznámila narození svého prvního potomka. S přírůstkem do rodiny se pochlubila společně se svým partnerem Davidem Vydrou na sociálních sítích.

Osmatřicetiletá Hradecká, která ukončila tenisovou kariéru v roce 2022, porodila prvního potomka, jehož čekala s kondičním trenérem Davidem Vydrou, v pátek v pražské porodnici u Apolináře. Radostnou novinku pak oznámila prostřednictvím svého Instagramu.

„A je nás doma o jednoho víc. Moc děkujeme za dokonalou a profesionální péči od začátku do konce porodnici u Apolináře a hlavně panu Prof.Mudr. Pařízkovi CSC,“ napsala Hradecká.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Hradecka (@lucik85)

Bývalá česká tenistka má za sebou velmi úspěšnou kariéru. Ve dvouhře vystoupala na 41. místo světa a vybojovala celkem 20 trofejí na menších turnajích. Ve čtyřhře byla světovou čtyřkou a vybojovala 26 trofejí na okruhu WTA. V roce 2011 vyhrála Roland Garros a v roce 2013 US Open, oba turnaje po boku Andrey Sestini Hlaváčkové. V roce 2013 pak získala také titul na Roland Garros v mixu společně s Františkem Čermákem.

Hradecká byla také pravidelnou a spolehlivou reprezentantkou českého tenisu. Pětkrát se podílela na zisku titulu ve Fed Cupu, v roce 2012 získala se Sestini Hlaváčkovou stříbro na olympijských hrách v Londýně a o čtyři roky později v Riu byla bronzová s Radkem Štěpánkem v mixu.