WTA

Skvělá zpráva! Kvitová se už připravuje na další turnaj. Fanoušci šílí

- Radek Štohl

Mělo by to vyjít. Petra Kvitová se po odhlášení z prestižního turnaje v Torontu začala připravovat na podnik v Cincinnati, který startuje následující týden. Kvitová zde bude obhajovat loňské semifinále.

Mezi čtyřmi nejlepšími tenistkami Western & Southern Open Cincinnati se Kvitová objevila dvakrát. V sezóně 2012 nezvládla otočit duel proti Angelique Kerberové, s Němkou prohrála 1:6, 6:2, 4:6.

Uplynulou sezónu Češka vyřadila Serenu Williamsovou, Kristinu Mladenovicovou a Elise Mertensovou, v zápase o finále však padla s Kiki Bertensovou 6:3, 4:6, 2:6. Letos tak bude obhajovat 350 bodů.

„Je to už dlouho, co jsem naposledy sdílela tenisovou fotku," napsala Petra Kvitová na twitterový účet, kam rovněž přiložila fotografii z tréninku v Cincinnati.

„Je skvělé, že se opět můžeme setkat," dodala Kvitová, čímž udělala radost řadě fanoušků. Ti její účast vítali velmi vřele.

„Petro, jsem tak nadšená, že Tě uvidím!"

„Paráda, že Tě budu moci vidět na jednom z nejlepších kurtů světa!"

„Je výborné, že znovu sdílíš obrázek z tenisového života!"

„Úžasná zpráva. Těším se, až Tě příští týden opět uvidím na kurtu."

S reakcí poté přispěchal také oficiální twitterový účet amerického podniku. „Skvělé, že Tě máme zpátky!"

Kvitová měla hrát již tento týden na turnaji v Torontu, kvůli doléčení levé ruky se však kanadskou akci rozhodla vynechat. Pro Češku se tak v poslední době jednalo o další odhlášený podnik, po French Open vynechala téměř celou travnatou část sezóny. Nechyběla ve Wimbledonu, kde uhrála osmifinále.