V tomhle si půjdu pro titul! Serena obleče speciální wimbledonský outfit

- Jan Havlovic

Tenisové fanoušky zaujala v posledních dnech zpráva o speciálním outfitu Sereny Williamsové pro letošní Wimbledon. Pravidla nejslavnějšího turnaje světa jsou striktní, a tak americká tenistka obleče klasicky bílý outfit. Zvláštností bude ale logo společnosti Nike, které bude tvořeno šperky od známé firmy Swarovski.

Před každým grandslamovým turnajem je na Serenu Williamsovou upřena speciální pozornost. Nejinak je tomu před letošním Wimbledonem, který doslova klepe na dveře.

Legendární sedmatřicetiletá Američanka bude útočit na zisk rekordního 24 grandslamového titulu a v All England Clubu obleče speciální oděv od společnosti Nike. Hlavní dominantou bílého outfitu bude právě logo zmíněné oděvní firmy, které bude tvořeno z celkem 34 drahých kamínků od známé firmy Swarovski.

Číslice 34 má symbolizovat věk, ve kterém Serena Williamsová naposledy ovládla slavný Wimbledon. Bylo to v roce 2016, kdy bývalá světová jednička získala v pořadí sedmý titul z tohoto slavného grandslamu.

Serena Williamsová bude zápolit na letošním Wimbledonu tradičně v singlu, ale je možné, že se zapojí také do smíšené čtyřhry. Bude to po boku Brita Andyho Murrayho, který stále hledá tenisovou partnerku?

„Jsem k dispozici. Cítím se už lépe, takže jsem určitě k dispozici,“ reagovala Američanka na dotaz novináře na tiskové konferenci.

„Je pravděpodobně nejlepší hráčkou všech dob, takže by to byl opravdu dobrý partner do čtyřhry,“ myslí si samotný Andy Murray.

Dojde na spojení dvou ikon současného tenisového světa?