Problémy Krejčíkové neustupují. Musí nasadit silnější léky

- Radek Štohl

Barbora Krejčíková se na kurty jen tak nevrátí. Česká tenistka, která se v prvním kole čtyřhry French Open potýkala se zdravotními problémy, v pondělí přinesla novinky o svém stavu. Podle posledních informací vše vypadá na začínají zápal plic.

Byl to předčasný konec. Obhájkyně titulu Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková se s letošním deblem Roland Garros rozloučily již po úvodním zápase, přičemž roli v porážce hrály také zdravotní problémy Krejčíkové

„Minulý týden jsem onemocněla, proto jsem skrečovala v kvalifikaci. Vrátila jsem se do Česka a ležela doma s horečkou. Dnes se mi v zápase od prvního míče motala hlava, bylo mi špatně. Přitom ještě ráno to bylo dobré," nechala se slyšet třiadvacetiletá tenistka v den vyřazení.

Čtyři dny po konci v turnaji se Krejčíková rozhodla o svém zdravotním stavu informovat na Instagramu. „V pátek při návštěvě doktora mi našli nález na plících. Vypadá to na náběh na začínající zápal plic. Musela jsem změnit antibiotika na silnější," napsala vítězka dvou grandslamových trofejí ze ženské čtyřhry do svého Insta Stories.

Ačkoliv přiznala, že se cítí o trochu lépe, na svůj návrat si bude muset počkat. „Bohužel tato nemoc mě odstaví na delší dobu, než jsem očekávala. Doufám, že budu brzy ready!" dodala Krejčíková na závěr.


Galerie