Už ne superhrdinka, ale superžena. Serena v Paříži vysvětlovala význam svého výjimečného outfitu

- Marek Bartošík

PŮVODNÍ ZPRAVODAJSTVÍ Z PAŘÍŽE: Po roce Serena Williamsová v Paříži opět upoutala pozornost svým outfitem. Debata ovšem není tentokrát tak bouřlivá jako loni, kdy se na tenisovém dvorci objevila v černém kostýmu superhrdinky. Pro letošní ročník se sedmatřicetiletá Američanka stala superženou.

Serena Williamsová i na letošním Roland Garros vyrukovala s odvážným outfitem. Podle některých pozorovatelů vypadala během duelu prvního kola s Vitalijou Ďjačenkovou jako superžena. Není divu, že se její oblečení stalo jedním z hlavních témat pozápasové tiskové konference.

„Na outfitu jsou slova ve francouzštině, konkrétně královna, šampionka, máma. To jsou označení, která pro mě hodně znamenají. Připomínají mně i všem ostatním, že jsou královnami a mohou být šampionkami. To se mi líbí," uvedla vítězka Roland Garros z let 2002, 2013 a 2015.

Kromě trojice zmíněných slov se na outfitu nachází ještě francouzské slovíčko pro bohyni.

Během zápasu Williamsové s Ďjačenkovou se v Paříži trochu ochladilo. To ale prý nebyla hlavní příčina toho, proč si Američanka oblékla vrstvu oblečení navíc. „Nebyla mi zima. Jenom jsem potřebovala změnu, potřebovala jsem zkusit něco jiného,“ prozradila Williamsová, která je po výhře 2:6, 6:1 a 6:0 ve druhém kole.