Vzít si vzor z Koukalové? Plíšková promluvila o použití make-upu během zápasu

- Jan Havlovic

Karolína Plíšková se v rozhovoru pro deník Popsugar před nedávnem rozpovídala o tématu líčení a použití make-upu. „Jsem zastánce toho, že žena je krásná i bez make-upu,“ vyslovila Plíšková svůj názor s tím, že během tenisových zápasů žádné zkrášlující doplňky nepoužívá.

Sportovkyně musí často řešit otázku, zdali použít make-up do ostrý zápasů či nikoliv. K používání zkrášlujících doplňků se otevřeně hlásila biatlonistka Gabriela Koukalová, která do závodů Světového poháru pravidelně nastupovala nalíčená.

Podobný názor rozhodně nesdílí tenistka Karolína Plíšková, která se na toto téma vyjádřila v rozhovoru pro Popsugar. „Jsem zastánce toho, že žena je krásná i bez make-upu. Nikdy jsem nepoužila make-up před tenisovým zápasem nebo v tělocvičně,“ říká sedmadvacetiletá tenistka.

Čtvrtá žena světového žebříčku musí před zápasem řešit rovněž správné upevnění vlasů. „Nemám ráda, když jsou vlasy během zápasů volné. Musím tedy mít vlasy pevně svázané,“ uvádí. „I na trénink musím mít vlasy do drdolu. Při přípravě na zápas jsem v tomhle ohledu velkou perfekcionistkou,“ dodává finalistka US Open z roku 2016.

Česká fedcupová reprezentantka je aktuálně v německém Stuttgartu, kde obhajuje loňský titul. V osmifinálovém souboji se Karolína Plíšková střetne s lepší z dvojice Zvonarerová – Azarenková.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Back in Stuttgart ?

Příspěvek sdílený Karolina Pliskova (@karolinapliskova),Dub 23, 2019 v 12:14 PDT