Nabitá Marrákeš! Pořadatelé ohlásili na poslední chvíli start hvězdného tenisty

- Jan Havlovic

Letošní ročník turnaje v Marrákeši bude mít zcela jistě nejkvalitnější obsazení v jeho více než třicetileté historii. Již tak kvalitní soupisku obohatil na poslední chvíli Němec Alexander Zverev – třetí nejlepší hráč světa. „Je tohle vůbec turnaj kategorie ATP 250?“ ptá se jeden fanoušek při pohledu na kvalitní obsazení.

Carreňo-Busta, Edmund, Simon, Fognini, Tsonga, Verdasco a nyní také Alexander Zverev!

Letošní ročník turnaje v marocké Marrákeši bude nesmírně kvalitní. Původně měl být nejvýše nasazeným hráčem Španěl Pablo Carreňo Busta, který je světovou dvacítkou. Pořadatelům se podařilo na poslední chvíli získat vskutku věhlasné tenisové jméno – úřadujícího šampiona Turnaje mistrů Němce Alexandera Zvereva.

Pro světovou trojku bude turnaj v Marrákeši prvním podnikem na antuce v tomto roce. Německý reprezentant bude chtít zároveň odčinit špatné výkony z turnajů v USA a kvalitně se připravit na Masters v Monte Carlu. Do Marrákeše se chystá i Alexanderův starší bratr Mischa.

Na turnaji bude mít zastoupení i český tenis. Do kvalifikace je přihlášený Jiří Veselý, který bude čekat, zdali se nedostane rovnou do hlavní soutěže. Pětadvacetiletý tenista má na Marrákeš výborné vzpomínky, hned dvakrát se tam dostal do semifinále.

Kompletní startovní listinu turnaje v Marrákeši najdete ZDE.