Doteď to bylo na partnerce. Chtěla jsem zažít těhotenství, říká bývalá světová trojka, jež porodila syna

- Filip Lefenda

Rodina někdejší světové trojky ve čtyřhře Casey Dellacquaové se opět rozrostla. Čtyřiatřicetiletá Australanka, jež žije spolu s partnerkou Amandou, ve středu přivedla na svět syna.

Jesse James Judd – tak zní celé jméno v pořadí třetího potomka Dellacquaové, která se již během bohaté tenisové kariéry netajila homosexuální orientací. Aktivní kariéru ukončila majitelka sedmi deblových turnajových titulů loni v dubnu, kdy se rozhodla trávit více času se svou rodinou.

Ta se nyní rozrostla po pětiletém synovi Blaku Benjaminovi a dvouleté dceři Andie o dalšího člena, přičemž poprvé rodila v páru právě Dellacquaová. „Doteď odváděla těžkou práci Amanda. Dovolila mi pokračovat v mém sportu a dělat, co miluji, což je skvělé,“ nechala se v listopadu slyšet vítězka smíšené čtyřhry z Roland Garros z roku 2011.

„Jako žena jsem ale chtěla zažít těhotenství. Vždy jsme věděly, že chceme tři děti, takže jsem to tentokrát vzala na sebe,“ zdůvodnila svůj krok Dellacquaová.

Ta nyní sklízí na sociálních sítích vlnu blahopřání. Mezi prvními gratulanty byli např. Judy Murrayová či Todd Woodbridge. A my se nyní směle připojujeme. Gratulace!