VIDEO: Radwanská to rozjela na parketu! Taneční soutěž si užívá naplno

- Jan Vojkůvka

Bolesti nohy přinutily Agnieszku Radwanskou ukončit kariéru v teprve 29 letech. Na žádné lelkování ale čas není. Čtyři měsíce po konci tenisového života se slavná Polka představila v taneční soutěži Dancing with the Stars. A na parketu to pořádně rozjela!

„Jedná se o neoperovatelný případ, žádná operace nepomůže,“ přiznala Radwanská v listopadovém rozhovoru pro Eurosport. „Ať už mám na noze vysoké podpatky nebo boty na hraní, tak to bolí stejně. Jednoduše řečeno, má levá noha je tak poškozená z běhání, že přestala správně fungovat.“

Vítězka 20 turnajů na okruhu WTA podotkla, že se jí v noze tvoří záněty, které ji uprostřed noci budí bolestí a křečemi. Musela učinit razantní krok. A ten udělala.

Jen o pár měsíců později však prokazuje, že její delší čas na odpočinek rozhodně pomohl. Spolu se čtyřnásobným vítězem Dancing with the Stars Stefanem Terrazzinem se v polské verzi soutěže představila na parketu. A svou premiéru si vyloženě užívala. Za úvodní vystoupení obdržel pár od poroty 18 z 30 bodů.