Lišák Federer nečekaně narušil natáčení dua G.E.M.S

- Marek Bartošík

Možná jste nedávno zaznamenali, že Gaël Monfils a Elina Svitolinová, kteří od Australian Open oficiálně tvoří pár, mají svůj společný instagramový účet nazvaný G.E.M.S. Sdílejí tam své všední starosti a zvědavým fanouškům odpovídají na otázky. Ve své „show“ měli při posledním natáčení nečekaného hvězdného hosta.

Monfils a Svitolinová, která ve Spojených arabských emirátech hrála minulý týden, zrovna natáčeli video po Francouzově postupu do semifinále. „Ahoj lidi. Jsme v Dubaji, máme se skvěle, užíváme si života. Jen jsme vás chtěli pozdravit. Je skvělé být tady, přejeme vám všechno dobré,“ říkali střídavě do kamery tenisové hrdličky, když vtom do záběru vrazil sedminásobný vítěz tamního turnaje Roger Federer.

Ten je podle všeho velmi dobře zpraven o tom, že Francouz a Ukrajinka mají společný účet na Instagramu. „Ahoj. Jak se daří G.E.M.S life na instagramovém účtu? Všechno v pořádku?“ rozesmál nejen své tenisové kolegy Švýcar, který vzápětí zmizel ze záběru.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Just a little hello from Dubai featuring a special guest @rogerfederer ???

Příspěvek sdílený G.E.M.S (@g.e.m.s.life),Úno 28, 2019 v 7:11 PST

Kromě natáčení na sebe můžou Federer s Monfilsem narazit i na tenisovém kurtu, konkrétně ve finále, když v Dubaji oba postoupili mezi nejlepší čtyřku v odlišných polovinách pavouka. To by pak podobné srandičky musely jít stranou.