Světová jednička rozdává dárky! Zapojte se do soutěže s Barborou Krejčíkovou

- Filip Lefenda

K Vánocům patří neodmyslitelně dárky. A přesně ty se rozhodla svým příznivcům rozdat deblová světová jednička Barbora Krejčíková, jež už se momentálně připravuje na novou sezónu u protinožců.

„Drazí fanoušci, už se nacházím v Austrálii, abych se připravila na novou sezónu, ale to nevadí. Jsou Vánoce, a to je nejlepší doba na rozdávání dárků,“ píše třiadvacetiletá tenistka na svém Instagramu.

„Letos jsem se rozhodla rozdat čtyři tenisové outfity z této sezóny a jeden velice oblíbený komplet z finále WTA Nurnbergercup PĚTI šťastlivcům,“ láká deblová světová jednička na svou soutěž.

A jak se do ní zapojit? Podmínky jsou celkem čtyři. „Sledovat můj profil, lajknout tento příspěvek, označit dva přátele, kteří milují tenis jako vy a napsat do komentářů vaši nezapomenutelnou vzpomínku z mé letošní sezóny,“ vybízí Češka do akce své fanoušky.

„Přeji všem hodně štěstí, a hlavně šťastné a veselé Vánoce,“ píše závěrem letošní vítězka Roland Garros a Wimbledonu z Brisbane.

A co vy? Zasoutěžíte si?

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

? GIVEAWAY! / ROZDAVANI! ? ⬇️ ⬇️ ⬇️ CZE ??: Drazi fanousci, uz se nachazim v Australii, abych se pripravila na novou sezonu, ale to nevadi. ???? Jsou Vanoce a to je nejlepsi doba na rozdavani darku. ?? Letos jsem se rozhodla rozdat 4 tenisove outfity z teto sezony a 1 velice oblibeny komplet z finale WTA Nurnbergercup - PETI stastlivcum. ? Vse co potrebujete: 1. Sledovat muj profil ?? 2. Lajknout tento prispevek ?? 3. Oznacit 2 pratele, kteri miluji tenis jako vy ?? 4. Napsat do komentaru vasi nezapomenutelnou vzpominku z me letosni sezony. ? Preji vsem hodne stesti ❤️ a hlavne Stastne a Vesele Vanoce! ??? Bara . ⬇️ ⬇️ ⬇️ ENGLISH: Dear fans, Im already in Australia but never mind. ???? Its Christmas and its the best time to receive some presents. ?? This year I have decided to give away my 4 tennis outfits of 2018 and 1 of my favorite outfit from Nurnbergercup finals to 5 lucky fans. ? All you need is: 1. Follow my page ?? 2. Like this post ?? 3. Tag 2 friends that loves tennis as much as you do ?? 4. Write in comments the most unforgettable moment for you of my season 2018. ? Best of luck to you ❤️ and MERRY CHRISTMAS!!??? Barbora

Příspěvek sdílený Barbora Krejcikova (@bkrejcikova),Pro 24, 2018 v 5:08 PST