Baleťák Murray. Fanoušky uchvátila Britova cvičební metoda

- Jan Havlovic

Andy Murray je v plné přípravě na novou sezonu. Bývalá světová jednička vyhlíží návrat na tenisové dvorce a chce být stoprocentně připravený. Na sociální síti zveřejnil video z náročného cviku, během kterého drží tyč, na které jsou umístěné dvě rotující se obruče. Mezi fanoušky se stalo video okamžitě hitem.

Jednatřicetiletý Murray se letošní sezonou doslova protrápil. Brit měl totiž přetrvávající zdravotní problémy, kvůli kterým odehrál v tomto roce jen sedm turnajů. Sezonu odpískal již na konci září, aby se mohl naplno připravit na nový kalendářní rok.

Bývalá světová jednička je nyní v plné přípravě a přes sociální sítě dal možnost fanouškům nahlédnout na metody jeho tréninku.

Na instagramovém profilu zveřejnil z tréninkového drilu krátké video. Britský tenista na něm cvičí, přičemž v ruce drží tyč, na které jsou umístěné dvě rotující se obruče.

Video se stalo mezi fanoušky hitem. Příznivci trojnásobného grandslamového šampiona úsilí Brita oceňují. „Moje ruce jsou unavené už teď, a to na tenhle cvik jen koukám,“ podotkl s nadsázkou jeden z komentujících.