Sexy hráč na okruhu: Hráči se shodli na bývalém příteli Šarapovové

- Radek Štohl

Vyberte nejkrásnějšího hráče na tenisovém okruhu. S tím se před kamerou měli popasovat přední členové žebříčku ATP, kteří se ve většině případů dokázali shodnout na jediném jméně. "Šťastným vyvoleným" byl Bulhar Grigor Dimitrov.

V současné době mají elitní hráči ATP volno. Jak jste již na našich stránkách mohli vidět, tenisté si ho užívají skutečné po svém. Během pauzy, která již za měsíc bude minulostí, však zahraniční televize do světa pouští řadu videí, jež se tenisu přímo netýkají.

Podobně tomu bylo také na konci listopadu. Hráči dostali jednoduchou, ruku v ruce však také zapeklitou otázkou: Který tenista na okruhu vypadá nejlépe?

Velké dilema měl Roger Federer. Po dlouhém uvažování nakonec vyřkl jméno Jeremyho Chardyho z Francie, jednatřicetiletý tenista však obdržel jediný hlas. Stejně jako Španěl Feliciano López, te byl zvolený Milosem Raonicem.

Další hráči však již měli odlišného favorita. Stal se jim bývalý přítel ruské krásky Marii Šarapovové a momentálně devatenáctý tenista žebříčku dvouhry Grigor Dimitrov.

Po chvíli váhání se kladně na jeho adresu vyjádřili Rafael Nadal či Alexander Zverev. „Je to Grigor. Každý ho miluje," řekl s úsměvem druhý jmenovaný. Uvažování déle trvalo Johnu Isnerovi, stejně tak i Američan loňského vítěze Turnaje mistrů zvolil za "svoji jedničku".

Ačkoliv Dimitrov mimo tenisový okruh válel, v roce 2018 se mu na dvorcích nedařilo dle představ. Po čtvrtfinále Australian Open a následném finále Rotterdamu za další pořádný výsledek již měl jen semifinále z Monte Carla. Hned pětkrát vypadl po svém úvodním zápase na turnaji.

Zlepší se to v příští sezóně?