Frajer Čorič nabídl dvěma fanouškům pomocnou ruku. Snad nevtipkuješ, ujišťoval se jeden z nich

- Jan Havlovic

Láska k tenisu dokáže propojovat lidi z celého světa. A nejinak tomu je i na probíhajícím turnaji ve Vídni. Dva tenisoví nadšenci si nemohli lístek na halový podnik v rakouském hlavním městě dovolit, a tak zkusili štěstí na Twitteru. Na jejich žádost o lístky se ozvala světová tenisová třináctka – Chorvat Borna Čorič. „Nechám vám dva lístky na páteční program,“ odpověděl chorvatský hráč, jehož gesto sklidilo pozitivní ohlasy.

„Je tu nějaké šance získat lístky na páteční či sobotní program turnaje ve Vídni? Já a můj kámoš jsme blázni do tenisu, ale lístky si nemůžeme dovolit. Byl bych moc vděčný,“ napsal fanoušků pod přezdívkou TennisPower na Twitter, kde označil několik hráčů včetně právě Borny Čoriče. 

Chorvat si zprávu přečetl a zareagoval. „Nechám vám dva lístky na pátek. Napiště mi akorát vaše jména,“ pobídl kluky Čorič.

Gesto jednadvacetiletého Chorvata vyvolalo mezi fanoušky vlnu pozitivních reakcí. Nadšení byli i dva zmínění fanoušci – Konrad Nowicki a Raymond Whelan. „Moc si toho vážíme!“ dodal Nowicki.

Nadšení kluci poté přidali v pátek ráno fotku z cesty do Vídně. „Už jedeme! Snad si nevtipkoval,“ ujišťoval se na Twitteru Nowicki.

Situace chtěl v nadsázce využít i další fanoušek. „Parádní gesto. Mohl bych dostat dva lístky na Wimbledon? Zarezervuju si je u tebe, kámo,“ napsal uživatel s přezdívkou Martial Landing. Čoriče komentář rozesmál a odpověděl pouze pomocí emotikonů.

Dva kamarády, kteří zkusili štěstí na Twitteru, tak čeká tenisový zážitek na celý život. Okusí totiž na vlastní kůži atmosféru kvalitně obsazeného halového turnaje ve Vídni. Při pátečním odpoledni se představí také právě Borna Čorič, který v boji o semifinále vyzve Kevina Andersona.