VIDEO: Čirá dětská radost. Doprovod Kvitové zářil štěstím při nástupu na kurt

- Jan Havlovic

Začátek zahajovacího duelu letošního Turnaje mistryň přinesl jeden moc hezký moment. Malý klučina, který doprovázel Petru Kvitovou na kurt, byl celý bez sebe, že může jít za ruku s dvojnásobnou grandslamovou vítězkou. Naopak chlapec, který šel s Elinou Svitolinovou, se k doprovázení ukrajinské tenistky, dle televizích záběrů, příliš neměl.

„Kdo z vás je nadšený? On nadšený je,“ hlásá tweet účtu WTA Insider, ke kterému je přiložené video malého chlapce, který doprovází Petru Kvitovou při nástupu na kurt. Malý klučina si před vyprodanou halou vesele poskakoval a byl viditelně šťastný, že může jít za ruku s českou tenisovou hvězdou.

Krásný moment se stal hitem mezi fanoušky na Twitteru. Na stejné sociální síti se objevilo také video z nástupu Eliny Svitolinové, která chtěla při vstupu do haly dát ruku malému chlapci, avšak ten se k uchopení dlaní příliš neměl.

Poté už přišel na řadu tenis. V úvodním duelu letošního Turnaje mistryň bojuje Petra Kvitová proti Elině Svitolinové o první výhru na prestižním podniku v Singapuru. První set prohrála česká tenistka 3:6.

TWEET