Párty ve stylu antického Říma! V Linci se ukázala také Siniaková

- Jan Havlovic

V rakouském Linci proběhla v pondělí večer hráčská párty s podtitulem „Římané jsou zpět ve městě!“. Hvězdné tenistky se předvedly v dobovém oblečení, které se nosilo v tehdejším antickém Římě. Na večírku nechyběla z českých tenistek také Kateřina Siniaková.

Pořadatelé tradičního halového podniku v rakouském Linci se snaží být kreativní a pro letošní rok vymysleli hráčkou párty ve stylu antického Říma. „Je to skvělá myšlenka,“ pochvalovala si Nizozemka Kiki Bertensová, turnajová dvojka.

Tenistky si pokyny pořadatelů vzaly k srdci a některé skutečně dorazily v dobových krojích podobným těm z antického Říma. Mezi nimi byla také Ruska Anastasija Pavljučenkovová. „Chtěla jsem být oblečená tak, abych se co nejvíce přiblížila ošacení tehdejších Římanů,“ popisuje ruská tenistka.

Na slavnostní večer dorazila také Kateřina Siniaková, která zvolila šedé šaty. „Možná to není úplně na téma antického Říma, ale i tak je to moc pěkné,“ komentoval outfit české tenistky jeden z fanoušků na sociální síti.

V Linci se v úterý naplno rozběhne tradiční halový turnaj, na kterém Barbora Strýcová obhajuje loňský titul. V singlové části se kromě Strýcové a Siniakové představí ještě Kristýna Plíšková, která se do hlavní soutěže dostala jako lucky loser.