Štěpánek oznámil posledního hosta! Rozlučky se zúčastní německá legenda

- Jan Vojkůvka

Sestava je kompletní! Poslední kluk do party, jak Štěpánek nazval oznámení posledního hosta své rozlučky, je bývalá světová dvojka Tommy Haas. Český tenista o odhalení třetího jména, které se představí v exhibiční čtyřhře, informoval na svém Facebooku.

„Všichni jste se ptali, kdo bude čtvrtým do party. Bude jím Tommy Haas,“ řekl Štěpánek na videu, které zveřejnil na svém facebookovém profilu. „Je to hráč, který byl druhý na světě a dokázal toho v tenise spoustu. Ale, ba co víc, je to můj dobrý kamarád. Jsme spolu deset let sousedé v našich domech na Floridě.“

Po Novaku Djokovičovi a Leandru Paesovi, kteří mají ke Štěpánkovi velmi blízko, se tak fanoušci dočkali i posledního tenisty. Tommy Haas, stříbrný medailista z olympiády v Sydney a bývalá světová dvojka, dokázal během své dlouhé kariéry vybojovat 15 titulů ve dvouhře a s profesionálním tenisem skončil v této sezoně.

Se Štěpánkem odehrál Haas 7 vzájemných zápasů s bilancí 4-3 ve svůj prospěch. Oba se sešli i na stejné straně sítě hned na několika turnajích. V roce 2009 dokonce vyhráli halový podnik v San José.

„V pozdějším věku jsme se navzájem hecovali a myslím, že jsme si byli i inspirací toho, abychom vydrželi co nejdéle,“ pokračoval Štěpánek. „Máme k sobě hodně blízko, takže je to takzvaný poslední kluk do party.“

Český tenista také oznámil, co na diváky během exhibice čeká. „Můžete se těšit na čtyřhru Štěpánek, Paes a Djokovič, Haas,“ odhalil. Rozlučky se zúčastní také Tomáš Berdych, avšak v netenisové roli.

Akce Český lev se loučí se bude konat v pražské O2 areně ve čtvrtek 18. října. Zbývá několik posledních vstupenek. Zakoupit je můžete zde.