Djokovič vyhlíží Štěpánkovu rozlučku! Fanoušky pozdravil v češtině

- Jan Havlovic

Velkolepá rozlučka Radka Štěpánka proběhne již za necelý měsíc. Na akci "Český lev se loučí" nebude chybět světová trojka Novak Djokovič, který v krátkém videu pozdravil fanoušky. „Ahoj, těším se do Prahy,“ zdraví čerstvý vítěz US Open v češtině! Kromě Djokoviče se v Praze představí také Leander Paes a v menší roli i Tomáš Berdych.

Djokovič se výzvy v podobě pozdravu v češtině nezalekl. Ba naopak, s výbornou artikulací pozdravil fanoušky ve videu na oficiálním profilu Radka Štěpánka. – „Ahoj, těším se do Prahy!“.

Poté již čerstvý vítěz US Open plynule přešel do angličtiny. „Zdravím všechny. Tohle je všechno, co zatím v češtině umím říci. Slibuji, že se toho do Radkovy rozlučky naučím více. Už se těším do Prahy, abychom společně oslavili Radkovu kariéru. Brzy se uvidíme,“ zakončil Srb krátkou zdravici.

Aktuální světová trojka bude hlavním hostem na velkolepé rozlučce Radka Štěpánka s tenisovou kariérou. Kromě Djokoviče přijali pozvání také indická tenisová legenda Leander Paes a Štěpánkův daviscupový parťák Tomáš Berdych, který se vinou zdravotních potíží představí pouze v menší roli.

„Jsem moc rád, že Tomáš bude na mojí rozlučce. A v jaké roli? Na to si počkejte,“ říkal se smíchem na tváří Štěpánek na úterní tiskové konferenci Tomáše Berdycha.

Akce "Český lev se loučí" je na programu 18. října od 18:30 v pražské O2 areně. Vstupenky jsou stále k dispozici, zakoupit je můžete ZDE.