Djokovič roznášel v metru koblihy. Výborná zkušenost, smál se čerstvý vítěz US Open

- Jan Havlovic

O Novaka Djokoviče je po zisku čtrnáctého grandslamového titulu velký zájem. A tak se čerstvý šampion US Open objevil hned druhý den po svém vítězství nad Argentincem Del Potrem v ranních hodinách v oblíbené televizní show Today. Hned poté se Srb přesunul na zastávku newyorského metra, kde nic netušícím cestujícím rozdával americké donuty.

O pořádný rozruch se na jedné ze stanic newyorského metra postaral při pondělním ránu srbský tenista Novak Djokovič. Čerstvý vítěz US Open totiž nic netušícím cestujícím rozdával přímo ve stanici metra donuty.

„Výborná zkušenost. Tuhle práci dělám zcela určitě poprvé v životě,“ smál se Djokovič s tácem koblih v ruce.

Čtrnáctinásobný grandslamový šampion ukázal přímo v metru také trofej pro vítěze turnaje ve Flushing Meadows. Na Djokovičovi vůbec nebyla znát únava z předešlého dne, kdy ve třech setech porazil ve finálovém duelu Juana Martína del Potra a získal druhý grandslamový titul v této sezoně.

„Kdyby mi někdo na začátku roku řekl, že během dvou měsíců vyhraji dva grandslamové turnaji, jen těžko bych mu to věřil,“ vyprávěl jednatřicetiletý Srb v rozhovoru s Alem Rokerem

Djokovič se pochlubil fotkou z metra na svém twitterovém účtu. „Není to úplně má klasická snídaně, ale v Today Show jsem si užil spoustu legrace," napsal srbský tenista na sociální síť.