Schwartzman vyrazil na fotbalový šampionát. Murray se mu krutě vysmál

- Jan Vojkůvka

Zafandit si na fotbalovém mistrovství světa před další tenisovou štací – to byl jasný plán Diega Schwartzmana. Argentinský tenista se vydal do Ruska, aby viděl krasojízdu svého národního týmu proti Chorvatsku. Místo toho ale sledoval, jak se parta okolo Lionela Messiho trápí.

Schwartzman ve čtvrtek v Rusku sledoval utkání Argentiny proti Chorvatsku společně s bývalou světovou desítkou Juanem Monacem a bývalým členem elitní patnáctky Juanem Ignaciem Chelou. O své přítomnosti informoval své fanoušky na Instagramu, kde se ale stal terčem krutého vtípku Brita Andyho Murrayho.

Argentina totiž prohrála zápas 0:3 a Murray, jak už je jeho zvykem, neodolal příležitosti, jak si ve srandě do někoho rýpnout. „Jsi šťastný, že jsi cestoval tak daleko, abys viděl tohle?“ napsala bývalá světová jednička.

Schwartzman, který na French Open dokráčel až do čtvrtfinále a odhlásil se z turnaje v Londýně, možná zpětně litoval, že si nechal travnatý podnik ujít a místo toho vyrazil na tribuny v Rusku, kde si příliš radosti užít nemohl. Před Wimbledonem ho tak čeká jen jeden přípravný turnaj v Eastbourne.

 

??❤️??❤️??❤️ @picomonaco @juanichela

Příspěvek sdílený Diego Schwartzman (@dieschwartzman),Čen 21, 2018 v 10:24 PDT