Znovu svoji. Štěpánek si podruhé vzal bývalou tenistku Vaidišovou

- Petr Sumbal

Podruhé nevstoupíš do stejné řeky, říká se. Radek Štěpánek s Nicole Vaidišovou však tohle rčení porušili a dnes odpoledne si už podruhé u oltáře řekli své ano. Po osmi letech jsou, dnes už dva bývalí úspěšní tenisté, znovu svoji.

Historie vztahu Štěpánka s Vaidišovou je hodně bohatá a komplikovaná. Tahle tenisová dvojice se před oltářem poprvé setkala už před osmi lety, tenkrát však jejich sňatek vydržel jen tři roky, poté následoval rozvod. O dva roky později se k sobě znovu na pár měsíců vrátili, ale ani tentokrát to mezi nimi neskončilo šťastně.

Na třetí pokus už by to ovšem Štěpánkovi s Vaidišovou vyjít mohlo. Oba už mají své tenisové kariéry za sebou, takže se mohou věnovat pouze sobě, a také dítěti které spolu čekají, jak oznámili v březnu. Dnes krátce po jedné hodině odpolední vstoupili budoucí rodiče podruhé do svazku manželského.

Po osmi letech si novopečení manželé vystačili s o poznání skromnější veselkou. Brali se v budově radnice Prahy 13 a pozváno bylo jen několik vybraných hostů, zatímco v roce 2010 nechyběli slavní hosté včetně například Jaromíra Jágra, velkého Štěpánkova kamaráda.

„Každá love story je nádherná, ta naše je ale moje nejoblíbenější,“ napsal Štěpánek na svůj oficiální facebookový profil.