Azarenková je konečně volná! Se synem vyráží na turnaje do Evropy

- Jan Havlovic

Victoria Azarenková potěšila své fanoušky skvělou zprávou! Běloruska má již za sebou soudní spor ohledně péče o svého syna Lea, se kterým tak může konečně vycestovat mimo Kalifornii. Šťastná maminka tak vyráží se svým synem za dobrodružstvím do Evropy. „Těšte se. Uvidíme se v Madridu,“ vzkázala Azarenková.

Bývalá světová jednička vyhrála dlouhé soudní tahanice o opatrovnictví svého syna Lea. Azarenková se tak nyní může naplno vrhnout na tenisovou dráhu. Ještě nedávno totiž její malý syn nesměl kvůli nařízení soudu opustit Kalifornii, kvůli čemuž běloruská hráčka letos odehrála jen dva turnaje.

Nyní vyráží se svým synem do Evropy! Dvojnásobná grandslamová šampionka se na svém Twitteru pochlubila fotkou z letadla. „Naše společné dobrodružství začíná. Uvidíme se v Madridu,“ napsala Azarenková do popisku.

Běloruska rovněž oznámila, že se v Madridu představí také na charitativní akci „Mutua Charity Manolo Santana“. Azarenková tak doplní na seznamu účastníků Serenu Williamsovou, Lucase Pouilleho, Carlu Suárezovou Navarrovou, Simonu Halepovou, Feliciana Lópeze a Fernanda Verdasca.

Na charitativní akci se vytvoří dva týdny po čtyřech hráčích. Výtěžek z akce půjde na boj proti domácímu násilí.

Po této akci čeka Azarenkovou turnaj v Madridu, kde dvakrát došla do finále. Poté se představí v Říme a antukovou sezonu zakončí na Roland Garros.