Mirzaová bude poprvé maminkou! Oznámila to vskutku originálním způsobem

- Jan Havlovic

Rodina tenistky Sanii Mirzaové se rozroste o dalšího člena! Bývalá světová jednička v deblu oznámila, že s manželem Shoaibem Malikem očekávají narození prvního potomka. Indický pár radostnou novinu oznámil na Instagramu pomocí originálního obrázku.

Bývalá světová jednička Mirzaová se na profesionálním okruhu představila naposledy v loňském roce na turnaji v Pekingu, kde došla společně s Šuaj Pcheng do semifinále. Od té doby se z tenisového světa odmlčela. Indickou hráčku trápily problémy s pravým kolenem. Nyní je jasné, že její pauza se minimálně o několik měsíců protáhne. 

Jednatřicetiletá Mirzaová totiž očekává společně s manželem Shoaibem Malikem narození prvního potomka. Indický pár oznámil radostnou novinu na Instagramu pomocí originální grafiky, na které je vyobrazena tenisová šatna. Jedno místo zaujímá Mirzaová, druhé manžel Malik a třetí je určeno pro očekávaného potomka.

Indická tenistka si vzala Shoaiba Malika již v roce 2010. Od té doby dosáhla největších úspěchů své kariéry. Mirzaové se dařilo především po boku Martiny Hingisové a poté startovala také s Barborou Strýcovou.

Mirzaová se stala první indickou hráčkou, které se podařilo dostat na pozici světové jedničky. Získala také tři grandslamovém trofeje ve čtyřhře. Zatím není jasné, zdali se Mirzaová ještě vrátí na tenisové kurty. 

 

#BabyMirzaMalik ??❤️ @daaemi

Příspěvek sdílený Sania Mirza (@mirzasaniar),Dub 23, 2018 v 4:30 PDT