Stephensová se předhání s Bouchardovou. Polonahá se fotila přímo na kurtu

- Jakub Slunečko

Nejenom kanadská tenistka Eugenie Bouchardová se nechává fotit v dosti lechtivých pózách. Poslední dobou jí zdatně konkuruje i čokoládová kráska Sloane Stephensová. Ta se pro magazín Sports Illustrated nechala tentokrát nafotit přímo na antukovém kurtu. Nutno také říct, že Američance to jde na kurtech na rozdíl od Bouchardové i s raketou.

Pětadvacetiletá Stephensová loni vyhrála US Open a okamžitě se stala hvězdou. Je proto vyhledávána i prestižními médii, jako je právě magazín Sports Illustrated. Na nejnovější fotky se podívejte níže. Američanka se nechala téměř nahá nafotit přímo na antukovém kurtu a přidala vzkaz: „Antuková sezona začíná!“ 

 

clay court szn ?

Příspěvek sdílený Sloane Stephens (@sloanestephens),Dub 15, 2018 v 9:48 PDT

Do velice úsporných plavek se před tím podobně jako Bouchardová pro stejný magazín svlékla i na pláži. 

Jestli to na odvážných fotkách sluší více Stephensové, nebo blonďaté Bouchardové, necháme na vašem posouzení. Jisté však je, že v tenisu to teď jde mnohem lépe Stephensové. Ta po US Open dokázala letos vyhrát třeba velký turnaj v Miami, kde porazila několik hráček první světové desítky. I proto je v žebříčku už na 9. místě. To Bouchardová se dál topí a momentálně je bývalá finalistka Wimbledonu až 111. tenistkou světa.