FOTO: Kvitová fandila v Edenu sešívaným. Odcházela spokojená

- Filip Lefenda

Po brzkém vyřazení z turnaje v Charlestonu tráví Petra Kvitová čas momentálně doma v Česku. Zde si světová desítka užívá nejen přítomnosti svých nejbližších, relaxuje třeba i návštěvou sportovních utkání.

Pohodu načerpává osmadvacetiletá tenistka různými způsoby. Naposledy Kvitová přihlížela v pátek vítězství fotbalové Slavie nad Karvinou v rámci 24. kola nejvyšší fotbalové HET ligy. Dvojnásobná grandslamová vítězka se návštěvou Edenu pochlubila fotografiemi na svém Instagramu.

Triumf „sešívaných“ udělal Kvitové radost. Česká hráčka na svůj účet mimo jiné umístila i video po vstřeleném gólu či fotku závěrečné děkovačky, k níž umístila palec nahoru. Večer, po němž se ztráta Slavie na vedoucí Plzeň snížila už jen na čtyři body, si vítězka letošních podniků v Petrohradu a Dauhá očividně užila.

Už za dva týdny se však budou v Praze upírat zraky právě na ni. Česká dvojka bude jednou z hlavních hvězd domácího tenisového svátku. Start turnaje J&T Banka Prague Open se kvapem blíží, antukový podnik WTA je na programu na přelomu dubna a května.


Galerie