Ivanovičová, Fritz, Cibulková. Se svatbami se roztrhl pytel. Proč si dobírají Nadala?

- David Soumar

Svět tenisu je bohatší hned o tři manželské páry, úvod do léta tenisty a tenistky láká k uzavření tohoto sňatku. Čerstvé manželství Ivanovičové se Schweinsteigerem je dokonce považován za sportovní svatbu roku. Praštil do toho i mladý Taylor Fritz, jehož ženou se stala tenistka Raquel Pedrazová. Vdala se rovněž Slovenka Cibulková.

O plánovaném manželství dvojice Schweinsteiger – Ivanovičová jsme informovali již dříve. Sportovci tvoří pár už od roku 2014 a po dvou letech se rozhodli vzít se. Svatba musela být nejprve odložena kvůli počínání německého fotbalisty na Euru. Obřad nakonec proběhl až během tohoto úterý. Slavný pár si své „ano“ řekl stylově – v Benátkách. 

Všemu předcházela projížďka na gondole. Během středy následovaly oslavy s přáteli a slavností obřad v kostele. Dvojice manželství uzavřela jen za přítomnosti nejbližších rodinných příslušníků, už při civilním obřadu. 

 

Mr & Mrs ❤️

Fotka zveřejněná uživatelem Ana Ivanovic (@anaivanovic),Čec 13, 2016 v 11:46 PDT

Hodně mladá dvojice o sobě dala vědět už při French Open, kdy Taylor Fritz svou přítelkyni pod Effelovou věží požádal o ruku. Raquel Pedrazová, rovněž mladá tenistka, řekla ano. Svatbu si následně oba užili 7. července. 

Mladému páru ze Spojených států to velmi slušelo. Nemyslíte? 

Parádně vypadala i Dominika Cibulková, která si pro svůj den vybrala šaty za téměř půl milionu. Do manželství vstupuje s o čtyři roky starším Michalem Navarou. Od teď ponese příjmení Navara Cibulková, jak si sama zvolila. 

 

❤️❤️❤️ @pronovias

Fotka zveřejněná uživatelem Dominika Cibulkova (@domicibulkova),Čec 10, 2016 v 3:27 PDT

Moc ale nechybělo a tato sláva by se vůbec nekonala. Cibulková totiž bojovala ve Wimbledonu. Kdyby se jí na londýnské trávě významněji zařadilo, svatbu by nestihla. Smutek z vyřazení před branami semifinále tudíž nebyl tak velký. Slovenka pro svůj den zvolila domácí prostředí. Obřad se uskutečnil v kostelu Sv. Martina v Bratislavě.

Hromada svateb neunikla ani fanouškům na sociálních sítích. Ti si dokonce začali dobírat Nadala. Španěl jako jeden z mála zkušených tenistů zatím se svou přítelkyní svatbu neplánuje.