Štěpánek s Vaidišovou čekají dítě! Šťastný tatínek ukázal dupačky

- Jakub Slunečko

Tak to je parádní zpráva – Radek Štěpánek s partnerkou a bývalou tenistkou Nicole Vaidišovou čekají dítě! Štěpánek zveřejnil informaci v úterý večer na svém Facebooku: „Jsme šťastní, že se s vámi mohu s Nicole podělit o radostnou zprávu. V létě se dočkáme přírůstku do rodiny!“ napsal. Vaidišová by měla být už v pátém měsíci těhotenství. Šťastný tatínek se pod zprávou na Facebooku pochlubil také fotografií dupaček, které má pro svého potomka přichystané.

„Zároveň mohu odhalit první pořízený dupačky do šatníku našeho miminka,“ připsal Štěpánek k fotografii bílého dětkého oblečku, na kterém je anglický nápis „Můj táta hraje tenis lépe než ten tvůj.“ Nelze pochybovat o tom, že tímhle heslem se potomek dvojnásobného grandslamového vítěze a dvojnásobného daviscupového šampiona bude moci hrdě chlubit.

Štěpánek loni po zdravotních komplikacích ukončil kariéru a stal se trenérem Novaka Djokoviče. Zároveň naznačil, že se chce věnovat i osobnímu životu, a obnovil vztah s bývalou tenistkou Nicole Vaidišovou. Štěpánek se s Vaidišovou už v roce 2010 oženil, jejich manželství trvalo tři roky.

Po Štěpánkově konci kariéry se ale dali zase dohromady a teď čekají miminko – pro osmadvacetiletou Vaidišovou, bývalou světovou sedmičku, i devětatřicetiletého Štěpánka to bude první dítě.

Viadišová už během Valentýna naznačila, že letošní svátek zamilovaných pro ni má speciální význam, avšak detaily nepřidala. V úterý večer ale stejně jako její partner radostnou zprávu potvrdila na svém Instagramu stejnou fotkou bílých dupaček.

Tenisový svět přeje miminku i rodičům hodně zdraví a mnoho štěstí do dalších let!

 

Happy Valentine's day!Special day for many reasons ?

Příspěvek sdílený Nicki Vaidisova (@nicolevaidisova),Úno 14, 2018 v 1:03 PST