Ivanovičová se stala maminkou! V Americe porodila syna

- Jan Havlovic

Do klubu tenisových maminek přibyla další členka! Srbka Ana Ivanovičová porodila ve Spojených státech amerických zdravého chlapečka. Bývalá světová jednička se dočkala se svým manželem fotbalistou Bastianem Schweinsteigerem prvního společného potomka po necelých dvou letech od svatby. Dle neoficiálních informací dal slavný pár svému synovi jméno „Luka“.

Srbské tenistce se dařilo těhotenství před médii a veřejností úspěšně tajit. Vše vyplavalo na povrch na konci listopadu, kdy Ivanovičová šťastnou novinku zveřejnila na svém twitterovém účtu.

Čtyři měsíce poté šampionka z Rolland Garros z roku 2008 porodila v americkém Chicagu zdravého syna. „Vítej na světě, náš malý chlapče. Nemohu popsat, jakou radost a štěstí cítíme ve svých srdcích,“ napsala šťastná maminka na svůj instagramový profil. 

Fotkou nožiček malého syna se pochlubil také hrdý otec Bastian Schweinsteiger. „Jsme neskutečně šťastní,“ napsal slavný fotbalista.

Šťastnému páru gratulovala na sociálních sítích řada známých osobností. Například tenistky Garbiňe Muguruzaová a Sania Mirzaová. Ke gratulantům se přidali také fotbalisté Wayne Rooney a Lukas Podolski. 

 

Welcome to the world our little boy!?? We are so happy.❤️ @anaivanovic

Příspěvek sdílený Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger),Bře 18, 2018 v 7:07 PDT