WTA

Skvělá zpráva pro český tenis! Návrat Hradecké na kurty se blíží

- Jan Havlovic

Lucie Hradecká si prošla v posledních měsících těžkými časy. Kvůli zraněnému kolenu přišla o závěr sezony a s ním i o prestižní Turnaj mistryň. Zkušená deblistka si prošla náročnou rekonvalescencí a nyní už trénuje na návrat na tenisové dvorce! V těchto dnech piluje formu na soustředění na Kanárských ostrovech.

Loňská sezona vyšla Lucii Hradecké po herní stránce skvěle. Utvořila pár s mladou Kateřinou Siniakovou a společnými silami vybojovaly hned pět finálových účastí. Na titul sice ani v jednom případě nedosáhly, i tak si ovšem zajistily účast na Turnaji mistryň.

Do Singapuru ale nakonec ambiciózní český pár neodcestoval. Na vině bylo zranění Hradecké, která si na podniku v čínském Wu-chanu poranila koleno. Zranění české deblistky bylo nakonec vážnějšího rázu, a tak ji čekala dlouhá pauza.

Hradecká už má nyní nejhorší za sebou a operované koleno, zdá se, drží. Dvaatřicetiletá deblistka totiž v těchto dnech odcestovala za teplem na Kanárské ostrovy do známého klubu La Santa, kde piluje formu. „Je skvělé být zpátky na kurtu,“ napsala Hradecká ke své fotce na instagramovém profilu. 

Stříbrná medailistka z LOH v Londýně v roce 2012 by se mohla vrátit na tenisové dvorce během blížící se antukové části sezony. 

 

Nice to be back on the court @clublasanta ☺️#progress

Příspěvek sdílel uživatel @ lucik85,Bře 16, 2018 v 9:44 PDT