Léčba vodou! Nadal se připravuje na antuku také v bazénu

- Jan Havlovic

Návrat Rafaela Nadala na tenisové dvorce se opět o kousek přiblížil. Rekonvalescence bolavé kyčle světové dvojky probíhá dle plánu a antukový král už vyhlíží své oblíbené turnaje. Formu ladí také v bazénu, odkud natočil pro fanoušky krátké video. „Každým dnem se zlepšuji,“ napsal Nadal do popisku.

Na jeho návrat po zranění se těšily miliony fanoušků po celém světě. V mexickém Acapulcu to ale Nadalovi ještě bohužel nevyšlo. Ozvala se totiž bolavá kyčle, která španělského hráče trápí od lednového Australian Open. Nyní vše nasvědčuje tomu, že už by světová dvojka mohla brzy znovu do akce.

Nadal navštívil v minulém týdnu odborného specialistu a zdá se, že rekonvalescence probíhá dle plánu. Zatímco jeho konkurenti bojují na podniku v Indian Wells, Nadal rehabilituje v bazénu. Španělský tenista ukázal kousek svého tréninku na svém oficiálním instagramovém profilu.

Světová dvojka se po doplavání na své fanoušky upřímně usmála a zdvihla palec na znamení zlepšujícího se zdravotního stavu. „Každým dnem se zlepšuji,“ stojí v popisku u videa.

Nadala nyní čekají důležité týdny. Na řadu totiž přichází jeho oblíbená antuka, na které v minulosti slavil své největší úspěchy dosavadní kariéry. Vrátit by se měl na turnaji v Monte Carlu, který je na programu začátkem dubna. Po turnajích v Madridu a Barceloně bude na světovou dvojku čekat Roland Garros, kde bude útočit na jedenáctý titul z toho turnaje. 

 

Cada día mejor / Improving everyday ???

Příspěvek sdílený Rafa Nadal (@rafaelnadal),Bře 15, 2018 v 4:22 PDT